14 Ekim 2011 Cuma

Çerçeveli Nikah Şekeri

Gelinyolu'nda da bahsedilen düğün canım arkadaşım Gözde'ye ait. Düğünde oynarken Gelinyolu Hande:)'yle tanışma fırsatım oldu buarada:)

Gözde'nin nikah şekerini bir DIY projesi yapmalıydım ve nasıl olacaktı birtürlü karar verememiştim ki ortaya böyle birşey çıktı. Pembe kurdelalarla süslü bir kolye ucu olacak yada magnet olarak kalacak daha karar veremedim.

8 yorum:

  1. Karar veremezsen yolla bana:)Maksat sana yardım olsun diye yani. Şaka bir yana bu tarz tasarımları çok ama çook beğeniyorum ama oldukça da emek ürünü hele fazla sayıda yapılacaksa.

    YanıtlaSil
  2. :) nedemek yolla adresini:) nalancım daha 3 tane var onlar da bu şekilde yapılacak ama minik desenler araştırıyorum.

    YanıtlaSil
  3. evet canım ya kısmet düğünde oynarken tanışmakmış :) bu arada elbiseni annenin diktiğini öğrenince çok şaşırdım, süper olmuş :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler cnm:) evet o zamana kısmetmiş..düğün kombini postu yanlışlıkla sildim buarada:(

    YanıtlaSil
  5. ben uzun bir süredir bloğunuzu takip ediyorum (hatta sık kullanılanlara bile ekledim) çok beğeniyorum. yorum yazmak istiyordum bir süredir ama olmadı işte. bu ürünü görünce inanılmaz beğendim satıyorsanız almak istiyorum çünkü resmen vuruldum. Lütfen benim olsun :)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel yorumlar teşekkürler beğenmenize çok sevindim. handmadebyaylin@gmail.com dan benle iletişime geçebilirsiniz detayları konuşuruz nasıl bir şey isteğinizi.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bu,ellerinize sağlık,davetliler çok şanslı böyle bir hediye alıcakları için..
    Ayrıca harika şeyler yapmışsınızbayıldım bloğunuza...

    YanıtlaSil
  8. blogunuza bayıldım :)
    http://moda-kulisi.blogspot.com/
    bu arada ben de blog dunyasına yenı katıldım, sen de bloguma katılırsan coook sevınırım.

    YanıtlaSil